Biblioteca Municipală Codlea
Catalogul conține  13635  titluri și  13531 exemplare

 • Efectul lui Lucifer
 • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
  Autor: Alexandra, Karina L.
  Responsabilitate: Karina L. Alexandra
  Editura: Stylished
  Locul publicării: Timișoara
  Anul Ediției: 2020
  ISBN: 978-606-9092-59-0
  Descriere: 477 p. : paperback cu clapete; 13x20 cm.
  Limba: Română
  Subiect: literatură română - roman psihologic
  Subiect: roman psihologic
  Cota topografică: Literatură română/A38
  Clasificare: 821.135.1-31
  Sumar sau abstract:
  A existat cândva o persoană care a fost intrigată de diferența bruscă a personalităților oamenilor, de trecerea lor de la cald la rece și de inversiunea polilor opuși în care se aflau comportamentele lor.

  Acea persoană a fost interesată de cum putea cineva cu un suflet pur să se transforme într-o cu totul altă persoană, de cum putea un înger să se prefacă într-un demon, de cum o ființă chinuită și supusă într-un interval scurt de timp la un anumit nivel și o anumită cantitate de chinuri, se preschimba tocmai în ceea ce nu era.

  Acea persoană a făcut chiar și un experiment. Am citit despre el, dar la ce bune detaliile? Ideea este că experimentul lui, cel în care supunea oamenii la torturi pentru a observa schimbările lor de comportament, s-a numit Efectul lui Lucifer.

  Destul de evident, având în vedere că Lucifer este cel mai probabil prima ființă din istorie despre care se știe că a schimbat taberele la o sută optzeci de grade. Și destul de ironic, având în vedere că numele meu este Lucy. Iar eu am experimentat ceva destul de asemănător.
Unităţi
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola