Biblioteca Municipală Codlea
Catalogul conține  13619  titluri și  13520 exemplare

 • Cele 7 peceți
 • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
  Autor: Argeșanu, Ovidiu-Dragoș
  Responsabilitate: Ovidiu-Dragoș Argeșanu
  Editura: Pro Dao
  Locul publicării: București
  Anul Ediției: 2011
  ISBN: 973-606-92732-4-6
  Ediţie: Ediția a II-a
  Descriere: 157 p. : paperback; 13x20 cm.
  Limba: Română
  Subiect: literatură română - povestiri
  Subiect: povestiri
  Subiect: dezvoltare personală
  Subiect: spiritualitate
  Cota topografică: Ezoterism/A75
  Clasificare: 821.135.1-32
  Sumar sau abstract:
  Poate că este timpul să se discute și despre cea mai mare Taină a Sfintei Scripturi. Departe de mine gândul de a putea descifra odată pentru totdeauna secretul nedescoperit nici măcar de înțelepții Cerului, ci doar de Mielul înjunghiat.

  Încerc doar să deschid o poartă către acest secret și, implicit, către Dumnezeu și Cer pentru cei care vor, pot și trebuie să intre. Îmi asum rolul de deschizător de drumuri, să deschid cutia Pandorei și să arunc primul piatra în ceea ce privește cele șapte peceți ale Bibliei și secretul pe care Mântuitorul l-a desfăcut și care, în opinia mea, nu reprezintă altceva decât descifrarea unor taine ale spiritului cuprinse în Vechiul Testament care i-au permis lui Iisus să se recunoască pe El însuși ca Fiu al Lui Dumnezeu, să descopere cine este și care este misiunea Lui personală asumată de El însuși pe acest pământ. Sper că, avându-L alături pe acest drum menit să deschidă oamenilor noi căi spre cunoașterea Lui Dumnezeu, voi putea dezvălui ceea ce odată L-a înscris în istoria omenirii pentru totdeauna, ca Fiu al Lui Dumnezeu și ca Mântuitor al planetei Pământ și, de ce nu, al întregului univers spiritual și material.

  Nu citiți această carte dacă nu sunteți pregătiți să gândiți singuri, dacă ați ales să fiți oi și nu oameni. Încercați să o simțiți mai mult decât să înțelegeți. Să simțiți adevărul din ea dincolo de forme și idei.
Unităţi
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola