Biblioteca Municipală Codlea
Catalogul conține  13632  titluri și  13529 exemplare

 • O dragoste din altă lume. vol. 2
 • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
  Autor: Iliuță, Silviu
  Responsabilitate: Silviu Iliuță
  Editura: Bookzone
  Locul publicării: București
  Anul Ediției: 2020
  ISBN: 978-606-9008-81-2
  Descriere: 399 p. : paperback; 13x20 cm.
  Limba: Română
  În: O dragoste din altă lume / Silviu Iliuță . - București : Bookzone, 2020 . - 2 volume
  Subiect: literatură română - roman de dragoste
  Subiect: roman de dragoste
  Cota topografică: Noutăți adulți/I-45
  Clasificare: 821.135.1-31
  Sumar sau abstract:
  Anul 3615. Ai crede că omenirea se plimbă doar în mașini zburătoare și deja există câteva colonii pe alte planete. Dar în viitor ne întoarcem în trecutul îndepărtat. Toate cărțile au fost arse, religiile vechi uitate, iar tehnologia devine doar o amintire. Un singur lucru rămâne la fel – iubirea care transcede totul: timpul, apocalipsele, regulile noilor societăți, sacrul și profanul. Iar când omenirea este împărțită în două – Lumea de pe Dealuri și Lumea de la Mare – și războiul pare iminent, iubirea este singura care poate aduce pacea salvatoare. Singura problemă este că nu este permisă între cele două societăți.

  Amn și Kayala sunt doi visători din două micro-universuri complet diferite despărțite de dietă și religie. Și sunt primii pregătiți să încalce orice regulă și să lupte pentru iubirea lor în Lumea Nouă, o lume mistică în care Pământul însuși vorbește, păsările își poartă frumusețea pe aripi către nemurire, zei sunt Paul și John de la The Beatles. Dar Amn trebuie să treacă de probele dragostei dacă vrea o viață alături de Kayala. Și să învingă alți 9 pretendenți.

  Află de ce s-a întors omenirea în timp în viitor, ce este Cufărul Tuturor Tainelor și cum au ajuns The Beatles să fie venerați precum niște zei!
Unităţi
Număr inventar Nume localizare Clasă unitate Tip material Cota Clasă utilizare Situaţie împrumut Rezervări Număr Volum Note Fişiere ataşate  
71955
Secția Împrumut: Sala 1
Împrumut
Carte tipărită
821.135.1-31/I-45
1.Normal
La raft
0
2
Noutăți adulți
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola