Biblioteca Municipală Codlea
Catalogul conține  13635  titluri și  13531 exemplare

 • Air Majesty : Michael Jordan
 • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
  Autor: Hossu-Longin, Emil
  Redactorul ediţiei: Oprișan, Cătălin
  Responsabilitate: Emil Hossu-Longin
  Editura: Publisol
  Locul publicării: Petrești
  Anul Ediției: 2021
  ISBN: 978-606-95151-8-1
  Descriere: 735 p. : paperback; 15x23 cm.
  Limba: Română
  Subiect: biografie - baschet
  Subiect: sport - baschet
  Subiect: personalități - baschet
  Subiect: personalia
  Nume geografic (subiect): Statele Unite ale Americii
  Subiect: Jordan, Michael
  Cota topografică: Noutăți adulți/H83
  Clasificare: 796.32
  Clasificare: 929
  Sumar sau abstract:
  Această este o biografie neoficială, neautorizată de Michael Jordan, și se bazează pe informații publice, a căror sursă este menționată în bibliografia de la finalul cărții.

  În biografia sa de pe site-ul NBA se spune: „Michael Jordan este recunoscut că fiind cel mai mare jucător de baschet al tuturor timpurilor.” Pentru prima dată în țara noastră, cunoscutul jurnalist Emil Hossu-Longin, autodeclarat „cel mai mare fan din România al lui Mike”, îi dedică o lucrare monumentală, de peste 750 de pagini, structurată în 23 (!) de capitole și completată cu ilustrații color de la momentele de referință ale carierei sale. Cartea are și un caracter interactiv, prin includerea a 42 de coduri QR, care, scanate cu telefonul mobil, duc direct la evenimentele care l-au avut ca protagonist pe M.J.

  Despre Michael „Air” Jordan s-a spus că joacă baschet mai bine decât reușește orice om de pe lumea asta să performeze în domeniul său de activitate. Kobe Bryant a mărturisit că tot ce a știut a învățat de la el. Mai mult decât atât, Michael Jordan a însemnat mult mai mult decât GOAT – Greatest of All Time – al baschetului. A fost un simbol cultural al Americii în lume, un model pentru generații întregi de tineri de pe tot globul, cea mai iubită și charismatică figură din sportul mondial la vremea sa. Printre tinerii fascinați și inspirați de atitudinea, competitivitatea și performanțele lui Jordan, cu ochii lipiți de televizoare în fiecare noapte de vineri a anilor '90, ne-am numărat și noi, eu și Emil Hossu-Longin. Acum, agenția mea de publicitate se numește 23, iar el a scris prima carte a unui român despre „Dumnezeu într-o pereche de bascheți”. Suntem norocoși să fim contemporani cu Michael Jeffrey Jordan, Air Majesty.
  • Bogdan Naumovici, Fanul #2 din România
Unităţi
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola