Biblioteca Municipală Codlea
Catalogul conține  13635  titluri și  13531 exemplare

 • Biblia îngrijirii tenului : Ghidul tau onest pentru o piele minunată
 • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
  Autor: Mahto, Anjali, dr.
  Traducător: Botescu, Diana
  Traducător: Pascu, Oana
  Responsabilitate: dr. Anjali Mahto ; Traducere din limba engleză: Diana Botescu și Oana Pascu
  Editura: Creator
  Locul publicării: Brașov
  Anul Ediției: 2021
  ISBN: 978-606-029-418-4
  Descriere: 257 p. : paperback; 14x22 cm.
  Note: Titlul original în limba engleză: The skincare Bible
  Limba: Română
  Serie: Flamingo
  Subiect: îngrijirea pielii
  Subiect: sănătate
  Subiect: cosmetică
  Subiect: frumusețe
  Cota topografică: Noutăți adulți/M15
  Clasificare: 616.5=135.1
  Sumar sau abstract:
  Știm cu toții că îngrijirea tenului reprezintă cheia spre o rutină de înfrumusețare sănătoasă, dar suntem supuși zilnic unui flux de informații care se contrazic, astfel este foarte greu să alegi metoda cea mai bună pentru o piele sănătoasă.

  Dr. Anjali Mahto este unul dintre cei mai renumiți dermatologi britanici. Cu mulți ani de experiență în spate, utilizând studii actualizate, ea își propune să facă lumină printre diversele teorii care se vehiculează și să distingă informațiile utile de cele nocive. Abordând problemele cotidiene, cum ar fi acneea și deshidratarea, rozaceea și îmbătrânirea, Biblia îngrijirii tenului devine prietenul celui mai mare organ al corpului. Clară, concisă și plină de sfaturi utile cu privire la produse și rutine, vă va ajuta să descoperiți ce funcționează pentru dumneavoastră și să vă simțiți bine în propria piele. Biblia îngrijirii tenului este ghidul perfect pentru un ten grozav!

  Dr. Anjali Mahto este un cunoscut dermatolog, consultant medical și cosmetic din Marea Britanie. Tratează pacienții cu o gama largă de afecțiuni medicale și cosmetice, acnee, cicatrici ale acneei, rozacee, alunițe și nu numai. Dr. Anjali Mahto folosește o abordare personalizată și adaptată pentru toți pacienții ei; este renumită pentru serviciile sale de calitate și pentru standardul ridicat de îngrijire al pacienților.
Unităţi
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola