Biblioteca Municipală Codlea
Catalogul conține  13632  titluri și  13529 exemplare

 • De vorbă cu mine însumi : Puterea interioară și cum să o folosim
 • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
  Autor: Mulford, Prentice
  Responsabilitate: Prentice Mulford
  Editura: Libris Editorial
  Locul publicării: Brașov
  Anul Ediției: 2017
  ISBN: 978-606-8814-36-0
  Descriere: 157 p. : paperback cu clapete; 13x20 cm.
  Limba: Română
  Serie: Mind
  Cota topografică: Dezvoltare personală/M94
  Clasificare: 159.9=135.1
  Sumar sau abstract:
  Gândurile atrag gânduri de același fel. Păstrează fixat în minte, să zicem, gândul de putere și sănătate și vei atrage spre tine tot mai multe gânduri de sănătate și putere. Gândește-te la ideea de forță, de mers înainte și vei atrage spre tine acele elemente care îți dau forță, care te ajută să mergi înainte.

  Dorește-ți cu perseverență un cap limpede și vei avea un cap limpede. Când vine momentul tău și îți poți oferi patru-cinci ore de relaxare pe zi, nu-ți asuma niciun efort în plus de dragul acelor câțiva bani în plus pe care ai putea să-i câștigi astfel. Această ocazie poate fi primul tău pas într-o viață nouă. Acordă-ți relaxarea. Nu te teme să te distrezi. Mintea ta va zămisli atunci planuri pentru reușitele viitoare; și când îți vor veni în minte asemenea planuri, vei fi inspirat să le aduci la îndeplinire cu trupul tău.

  Atacă în minte lucrul de care te temi. Începe prin a te vedea în minte ca pe un om curajos. Începe să te vezi în ceea ce numești tu imaginație, sfidând tot ceea ce îți produce teamă, indiferent că este bărbat sau femeie, datorie sau perspectivă înspăimântătoare. Ceea ce îți imaginezi astfel în minte este o realitate. O asemenea gândire îți va da putere. Cere mai mult curaj pentru tine. Cere-l. Roagă-te pentru el și calitatea curajului va veni spre tine tot mai mult și mai mult, și ceea ce vine astfel nu se pierde niciodată.
Unităţi
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola