Biblioteca Municipală Codlea
Catalogul conține  13619  titluri și  13520 exemplare

 • Prin ochii ei
 • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
  Autor: Pinborough, Sarah
  Traducător: Bădescu, Adriana
  Responsabilitate: Sarah Pinborough ; Traducere din limba engleză: Adriana Bădescu
  Editura: Litera
  Locul publicării: București
  Anul Ediției: 2019
  ISBN: 978-606-33-3541-9
  Descriere: 414 p. : paperback; 13x20 cm.
  Note: Titlul original în limba engleză: Behind her eyes
  Limba: Română
  Serie: Buzz Books
  Subiect: literatură britanică - roman
  Subiect: roman
  Subiect: Netflix
  Subiect: carte ecranizată - Netflix
  Cota topografică: Noutăți adulți/P66
  Clasificare: 821.111(410)-31=135.1
  Sumar sau abstract:
  Louise este o mamă singură, secretară, prinsă în rutina de zi cu zi. Într-una din rarele ei seri în oraș, întâlnește un bărbat într-un bar și imediat ies scântei. Deși pleacă după ce se sărută, e încântată că în cele din urmă a creat o legătură cu cineva.

  Când ajunge la serviciu luni, Louise îl întâlnește pe noul ei șef, David. Bărbatul de la bar. Bărbatul căsătorit de la bar... care îi spune că sărutul a fost o greșeală teribilă, dar care încă nu-și poate lua ochii de la ea.

  Apoi Louise se ciocnește de Adele, care este nouă în oraș și are nevoie de o prietenă. Dar se întâmplă ca tocmai ea să fie căsătorită cu David. Iar dacă vă închipuiți că știți cum se va sfârși această poveste, mai gândiți-vă, pentru că Prin ochii ei nu seamănă cu nici o altă carte pe care ați citit-o până acum. David și Adele par să formeze cuplul perfect. Și atunci de ce este David atât de obsedat de control? Și de ce este Adele atât de speriată? Pe măsură ce Louise este atrasă în relația cu David și Adele, ea ajunge să-și pună tot mai multe întrebări și să găsească tot mai puține răspunsuri.

  Singurul lucru clar e faptul că ceva în acest mariaj este complet în neregulă. Dar Louise nu poate ghici amploarea problemei – și cât de departe poate merge cineva ca să-și protejeze secretele căsniciei. Prin ochii ei este un roman în care Sarah Pinborough reinventează clasicul triunghi amoros, luându-i complet prin surprindere pe cititori.
Unităţi
Număr inventar Nume localizare Clasă unitate Tip material Cota Clasă utilizare Situaţie împrumut Rezervări Număr Volum Note Fişiere ataşate  
72019
Secția Împrumut: Sala 1
Împrumut
Carte tipărită
821.111(410)-31/P66
1.Normal
La raft
0
Noutăți adulți
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola