Biblioteca Municipală Codlea
Catalogul conține  14161  titluri și  14013 exemplare

 • Namaste : Un roman de aventuri spirituale în Nepal
 • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
  Autor: Sega (1971- )
  Redactorul ediţiei: Croitoru, Iustina
  Responsabilitate: Sega
  Editura: Humanitas
  Locul publicării: București
  Anul Ediției: 2018
  ISBN: 978-973-50-5956-9
  Ediţie: Ediția a 3-a
  Descriere: 238 p. : paperback cu clapete; 13x20 cm.
  Limba: Română
  Serie: Memorii. Jurnale. Călătorii
  Subiect: literatură română - Nepal - călătorii
  Subiect: călătorii - Nepal
  Subiect: memorii
  Subiect: jurnal de călătorie - Nepal
  Subiect: spiritualitate
  Nume geografic (subiect): Nepal
  Subiect: Osho
  Cota topografică: Noutăți adulți/S41
  Clasificare: 821.135.1-31-94
  Clasificare: 910.4(541.35)
  Sumar sau abstract:
  Namaste.Un roman de aventuri spirituale în Nepal continuă povestea călătoriei lui Sega începută în Namaste. Un roman de aventuri spirituale în India. După cele trei luni petrecute în ashramul lui Osho din Pune, Sega îşi ia zborul spre Himalaya şi aterizează la Kathmandu, fără să-şi fi propus să cucerească Everestul ori să-l întâlnească pe Yeti, ci să-şi prelungească viza pentru India, să urmeze un curs de Vipassana în izolare şi să facă o vizită la Lumbini, unde s-a născut Siddhartha Gautama, cel care a devenit Buddha. Ca să-şi încerce puterile, nu recurge la rezervări prin internet şi nici la ghiduri turistice sau persoane de contact, lăsându-se cu totul la voia întâmplării. Ceea ce îl va costa, desigur... Soarta îi scoate în cale personaje dintre cele mai stranii, precum monstrul din Lumbini, deghizat într-un sadhu, fraţii Devkota care îl momesc în excursii pe care nu şi le-a dorit niciodată, Ana, frumoasa rusoaică şi Igor, prietenul ei psihopat, sau Lama, ghidul nebun care îl duce în Shangri-La, locul ascuns în inima munţilor.

  De la rafting pe râul Trisuli la călărit elefanţi prin junglă, de la căluşarii din Sauraha la Sarangkot, locul de unde se vede Annapurna în toată splendoarea, din Thamel şi până la Kapilavastu, palatul prinţului Siddhartha, din Centrul Dharmashringa, unde meditează 10 zile în izolare, până în arestul poliției, unde petrece o noapte după gratii, Sega are parte de tot felul de peripeţii care îl schimbă pentru totdeauna, revelându-i sensuri din ce în ce mai adânci ale salutului Namaste şi îndepărtându-l de toate ca să-l aducă mai aproape de sine însuşi. Namaste e un salut indian folosit şi în Nepal, însoţit de o înclinare uşoară a corpului, cu palmele împreunate în dreptul inimii.
Unităţi
Număr inventar Nume localizare Clasă unitate Tip material Cota Clasă utilizare Situaţie împrumut Rezervări Număr Volum Note Fişiere ataşate  
72039
Secția Împrumut: Sala 1
Împrumut
Carte tipărită
821.135.1-31-94:910.4(541.35)/S41
1.Normal
La raft
0
Noutăți adulți
Multimedia
Namaste. Un roman de aventuri spirituale în Nepal
1  
zoom out 100% zoom in
Caută previous search next search
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola