Biblioteca Municipală Codlea
Catalogul conține  13635  titluri și  13531 exemplare

 • Vindecarea copilului interior : Renunță la tiparele care aduc nefericire și acceptă-te așa cum ești
 • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
  Autor: Stahl, Stefanie
  Traducător: Radulian, Cora
  Redactorul ediţiei: Gafița, Mihnea
  Redactorul ediţiei: Vasile, Carmen
  Responsabilitate: Stefanie Stahl ; Traducere din limba engleză: Cora Radulian
  Editura: Litera
  Locul publicării: București
  Anul Ediției: 2019
  ISBN: 978-606-33-3835-9
  Descriere: 271 p. : paperback; 13,5x20 cm.
  Note: Titlul original în limba germană: Das kind in dir muss Heimat finden. Der Schlüssel zur Lösung (fast) aller Probleme
  Limba: Română
  Serie: Introspectiv. Dezvoltare personală
  Subiect: dezvoltare personală
  Subiect: psihologie
  Subiect: traume
  Subiect: psihoterapie
  Subiect: tulburări psihice
  Cota topografică: Psihologie/S75
  Clasificare: 159.9=135.1
  Sumar sau abstract:
  Ce-ai zice dacă ai află că, atunci când doi oameni se ceartă, de fapt conflictul nu e declanșat de doi adulți cu o conștiința de sine solidă, ci de copiii aflați în fiecare dintre ei? Fie că avem probleme legate de încrederea în forțele proprii, ne îndoim că partenerul, șeful sau noua cunoștință ne place cu adevărat sau avem adesea dificultăți în a relaționa, motivul este că asociem amintiri urâte sau chiar traumatice cu perioada copilăriei; sau poate că unii dintre noi au avut o copilărie nefericită, dar și-au reprimat aceste experiențe.

  Dar cum să ne redobândim încrederea? Cum să nu ne mai complacem în mediocritate și să ne aruncăm în viață plini de curaj? Psihoterapeuta Stefanie Stahl e de părere că abia când vom face cunoștință cu copilul din noi și ne vom împrieteni cu el ne vom da seama ce năzuințe și răni profunde avem în noi. Atunci vom putea accepta această parte rănită a sufletului nostru și o vom vindeca. Astfel, încrederea în noi înșine va crește, iar copilul din noi își va găsi, în sfârșit, un refugiu.

  Cu ajutorul exercițiilor practice pe care le propune autoarea, îți vei vindeca rănile sufletești, îți vei descoperi resursele și vei găsi răspunsurile la întrebările pe care ți le-ai pus întotdeauna. Pentru că merităm cu toții să ne simțim protejați, în siguranță și doriți, să avem relații mai bune și să ne simțim împliniți.
Unităţi
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola