Biblioteca Municipală Codlea
Catalogul conține  13635  titluri și  13531 exemplare

 • StresANTi : Soluții științifice pentru a-ți proteja creierul și corpul și pentru a deveni MAI REZISTENT ÎN FIECARE ZI
 • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
  Autor: Storoni, Mithu
  Traducător: Dănilă, Luciana
  Responsabilitate: Mithu Storoni ; Traducere din limba engleză: Luciana Dănilă
  Editura: Creator
  Locul publicării: Brașov
  Anul Ediției: 2021
  ISBN: 978-606-029-360-6
  Descriere: 217 p. : paperback cu clapete; 13,5x22 cm.
  Note: Titlul original în limba engleză: Stress-Proof: The Scientific Solution to Protect Your Brain and Body and be more resilient every day
  Limba: Română
  Subiect: stres psihic
  Subiect: psihologie - stres psihic
  Subiect: dezvoltare personală - ghid practic
  Subiect: autocunoaștere
  Cota topografică: Noutăți adulți/S89
  Clasificare: 159.9=135.1
  Sumar sau abstract:
  Când este cel mai bun moment pentru a face mișcare – și cât de mult este prea mult? Ce alimente fortifică creierul și ce alimente sunt dăunătoare? Cum putem folosi muzica, mișcarea și motivația pentru a ne stimula creierul rațional și pentru a ne menține calmul, indiferent de ceea ce viața ne scoate în cale? Scurtele izbucniri de stres sunt o parte inevitabilă a vieții moderne. Dar cât de mult este prea mult? Cercetările au descoperit echilibrul delicat care poate transforma un scurt episod stresant în suprasolicitare sistemică, ducând în cele din urmă la inflamații, anxietate, depresie și alte probleme cronice de sănătate.

  Acest ghid practic și inovator dezvăluie șapte căi pentru a combate consecințele stresului – pentru a ne întări apărarea naturală astfel încât mintea noastră să rămână ascuțită și corpurile noastre rezistente, indiferent de ceea ce ni se întâmplă. Fiecare capitol examinează un agent de stres comun – precum inflamația, un ceas al corpului care nu este sincronizat cu nivelurile de cortizol și factorii declanșatori emoționali – și prezintă modalități simple de a minimiza efectele sale dăunătoare de schimbări în dietă, exerciții fizice și alte obiceiuri zilnice – inclusiv trucuri surprinzătoare referitoare la muzică, mișcările ochilor, temperatura corpului, rutina zilnică și multe altele.

  Analizând descoperirile științifice de ultimă oră și oferind sfaturi clare și simple, StresANTi este ghidul utilizatorului pentru corp, minte și starea de bine.
Unităţi
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola