Biblioteca Municipală Codlea
Catalogul conține  14499  titluri și  14324 exemplare

 • Minciuni la altar : Adevărul despre căsniciile fericite
 • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
  Autor: Smith, Robin L.
  Traducător: Rudeanu, Alina-Gabriela
  Responsabilitate: Robin L. Smith
  Responsabilitate secundară: Traducere din limba engleză: Alina-Gabriela Rudeanu
  Editura: Curtea Veche
  Locul publicării: București
  Anul Ediției: 2007
  ISBN: 978-973-669-474-5
  Descriere: 328 p. : paperback; 13x20 cm.
  Note: Index p. 321-326
  Limba: Română
  Serie: Familia la Curtea Veche
  Subiect: relaţii de cuplu
  Subiect: cupluri
  Subiect: psihologia familiei
  Subiect: psihologia sexelor
  Sumar sau abstract:
  Atunci când vă luați angajamentul de a rămâne în cadrul unui cuplu „la bine și la rău”, vă gândiți cumva că înseamnă „atâta vreme cât încă e bine și lucrurile sunt în avantajul meu”?

  În această carte, dr. Robin L. Smith vorbește despre nevoile nerostite, întrebările neadresate încă și de planurile ascunse care se găsesc, de regulă, în spatele jurămintelor făcute în fața altarului. De multe ori, după o vreme, toate acestea dau naștere luptelor pentru putere, suferinței și sentimentului de neajutorare și de eșec în căsnicie.

  Autoarea găsește soluțiile prin intermediului cărora orice cuplu poate transforma jurămintele oneste și inocente de la început într-o șansă reală de a pune bazele unei căsnicii fericite, pline de satisfacții și de durată. Cu ajutorul unei istorisiri emoționante și prin dezvăluirea unor experiențe proprii, dr. Smith explică de ce este important să „deschizi ochii” atunci când faci un asemenea pas, cum anume trebuie să scrii niște jurăminte adevărate, care să-ți fie călăuze reale în viață, și de ce nu e niciodată prea târziu să reformulezi promisiunile făcute la începutul căsniciei.

  Jurămintele rostite în fața altarului pot deveni planuri realiste pentru sudarea unui cuplu și obținerea fericirii pe termen lung.

  Pentru că toți ne naștem, creștem, ne îndrăgostim, ne căsătorim, iubim, înșelăm, facem copii, divorțăm, plângem, uităm și iertăm. Pentru că suntem singuri sau împreună, pentru că suntem părinți sau copii, pentru că ne pasă de cine suntem, de cei din jur, și mai ales pentru că fiecare dintre noi are o familie pe care o iubește și vrea să o protejeze.
  Cota topografică: Dezvoltare personală/S64
  Clasificare: 159.9=135.1
  Clasificare: 395.5=135.1
Unităţi
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola