Biblioteca Municipală Codlea
Catalogul conține  14099  titluri și  13956 exemplare

 • Arta - Istoria vizuală a artelor plastice
 • Tipul înregistrării: Grafică bidimensională: monografic
  Autor: Buchholz, Elke Linda
  Autor: Bühler, Gerhard
  Autor: Hille, Karoline
  Autor: Kaeppele, Susanne
  Autor: Stotland, Irina
  Traducător: Macovei, Alexandru
  Responsabilitate: Elke Linda Buchholz, Gerhard Bühler, Karoline Hille, Susanne Kaeppele, Irina Stotland ; Trad.: Alexandru Macovei
  Editura: Litera
  Locul publicării: București
  Anul Ediției: 2008
  Descriere: 512 p. : il. color : cartonată; 12,5x17 cm
  Limba: Română
  Subiect: istoria artei
  Clasificare: 7(100)(084)
  Sumar sau abstract:
  De la picturile rupestre la operele cubiste din secolul XX, de la templele grecești la stampele japoneze, „Istoria vizuală a artelor plastice” propune o incursiune cronologică prin cele opt epoci fundamentale ale istoriei artei și oferă o perspectivă limpede asupra celor mai importante momente ale ei.
  Pasionații de istoria artei vor descoperi între paginile acestei lucrări povestea capodoperelor și a creatorilor lor, de la primele manifestări artistice la înfloritoarele civilizații antice, de la Evul Mediu bizantin și Renaștere la suprarealismul lui Dali ți minimalismul anilor 60.
  Ilustrațiile alese cu grijă susțin și îmbogățesc textul, asigurând emoția vizuală în prezentarea fiecărei epoci și personalități. Împreună, textul bine documentat și ilustrația propun celor pasionați o aventură fascinantă în istoria artei lumii, oferind cititorilor o lucrare cu adevărat esențială.
Unităţi
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola